Framförhållningsträning i Ågesta (2009-12-08)
Kategori: Träning
Karta/område: Ågesta
Land: Sverige
Distans: Lång
Sträcka: 11.71 km
Tid: 78:04
Träning gick ut på att man skulle ha framförhållning i 2 sträckor frammåt samt ha en mental bild av hur terrängen skulle se ut 200-300 meter frammåt. Jag hade problem med att fokusera på sträckan jag var på när jag samtidigt skulle kolla på de nästa två sträckorna.

1an, redan här fick jag problem med att hålla koll på var jag skulle gå in, såg inte stenen efter stigen där jag tänkt springa in o kom lite långt.

3an, lite dålig riktning i början men styrde upp det bra och spikade.

4an, funderade först att gå höger men tyckte att kontrolltagningen skulle bli enklare från vänster, sprang hela sträckan precis som ja ville men skulle ha fortsatt stigen hela vägen fram till jag såg kontrollen men tänkte gena o stannade för tidigt.

6an, skulle bara springa på sidan av mossen o sen över stigen men fick "lite" fel riktning ut, förstod inte vad som hänt förens ja reagera på att det var en grymt stor stig jag sprang på. På vägen tillbaka tappade jag fokus helt o hade problem o ta mig igenom mossen då den va grymt tung o djub på sina ställen.

8an, kom inte ut på stigen där ja tänkt o blev stressad o hoppade av den för tidigt men fick kontrollen bra ändå.

9an, bra sträcka, men blev lite osäker på mitten där alla stigarna korsade, missade stod precis vid kontrollen o såg den inte.

11an, dålig koll på var jag gick upp och fick springa runt tills jag såg den stora branten.

12an, riktigt bra på både sträckan och kontrolltagningen, hade bra fokus på var jag gick upp för kanten

13de, förutom lite trassel på mitten av sträckan när jag skulle hoppa av gärdet så gick det bra hela sträckan och jag fick kontrollen bra.
Visa kommentarer (0)
 
Framförhållningsträning i Ågesta (2009-12-08)